Hoest bij kinderen - Hoe hoest bij kinderen snel verlichten?

Hoest bij kinderen

hoest bij kinderen

In tegenstelling tot volwassenen, worden kinderen veel vaker getroffen door een verkoudheid. Kleine kindjes hebben immers nog onvoldoende weerstand opgebouwd tegen de verschillende virussen. De verkoudheidsvirussen verspreiden zich gemakkelijk via vochtdruppeltjes in de lucht of via de handen. Zeker wanneer kinderen dicht bij elkaar zitten in slecht geventileerde ruimtes zoals op de bus, op school of in de crèche, of wanneer er speelgoed wordt gedeeld, kan het virus snel overgedragen worden.

De verkoudheid bij een kindje verloopt op dezelfde manier als bij volwassenen, maar kan wel heel wat langer aanslepen. Er vindt een opzwelling van het slijmvlies plaats, waardoor er meer slijm geproduceerd wordt. Hierbij raakt het neusje van het kindje verstopt en kan het snot ofwel uit de neus lopen of eerder lekken naar de keel toe en zo de hoestreflex activeren. Hoesten is dan ook één van de meest voorkomende symptomen bij kinderen en dit verstoort niet alleen de slaapkwaliteit van je kleine oogappel, maar ook die van jezelf. Daarnaast kunnen kleine kindjes ook koorts ontwikkelen tijdens hun verkoudheid.

Om de hoest van je kleintje snel te verlichten, werd de Broncho 2 in 1 Kids Hoestsiroop speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 1 jaar. Dankzij zijn unieke samenstelling van natuurlijke honing en droog heemstwortelextract, zoals aanbevolen in de richtlijnen voor pediatrie1, biedt de siroop je kindje een directe verlichting. De waardevolle hoofdbestanddelen honing en heemstwortel in Broncho 2 in 1 Kids werken als een balsem die het ontstoken slijmvlies in de keel bedekt en daardoor verzacht. Het vormt een fysische beschermende laag tegen vreemde partikels, waardoor droge, irriterende hoest wordt verlicht en het slijmvlies kan herstellen. De hoestsiroop kan makkelijk worden toegediend dankzij de meegeleverde maatbeker en bevat een aangename aardbeiensmaak.

Met Broncho 2 in 1 Kids Hoestsiroop kies je dus voor een snelwerkend product dat helpt bij elke hoest tijdens een verkoudheid, zowel een droge als een slijmhoest. De hoestsiroop is niet alleen geschikt voor gebruik overdag, maar is ook ideaal om ‘s nachts te gebruiken. Door het verzachtende effect helpt het bij een kalme nachtrust en ondersteunt het zo het herstel.