Broncho 2 in 1 verlicht elke hoest bij verkoudheid

Bronchostop Bronchostop Bronchostop

Bronchostop 2 in 1

Bronchostop Bronchostop Bronchostop

Voor elke hoest

Jeune homme avec un rhume
Jeune fille avec un rhume

Waarom Broncho 2 in 1?

Dankzij de dubbele werking van zijn actieve natuurlijke ingrediënten, verlicht Broncho 2 in 1 elke hoest bij verkoudheid. De Broncho 2 in 1 Hoestsiroop is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar en heeft een aangename sinaasappelsmaak. Daarnaast is er ook de Broncho 2 in 1 Kids Hoestsiroop met een aangename aardbeiensmaak die speciaal ontwikkeld werd voor baby’s/kinderen vanaf 1 jaar.

Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over welk type hoest je hebt, want Broncho 2 in 1 verlicht zowel een droge hoest als een slijmhoest tijdens de verkoudheid.

Lees meer
Enkele feiten over hoesten

Antibiotica zijn niet geschikt om een hoest te verzachten

In geval van een verkoudheid is het gebruik van antibiotica nutteloos aangezien een verkoudheid veroorzaakt wordt door een virus. Antibiotica werken niet tegen virussen, ze werken alleen tegen bacteriën. Indien de klachten langer dan 5 dagen blijven aanhouden, vraag het advies van je huisarts.

Hoesten is geen ziekte

Hoesten is een natuurlijk afweermechanisme van ons lichaam dat wordt veroorzaakt door een prikkel in de slijmvliezen van de luchtwegen.

Femme dans son divan avec une toux

Droge hoest of slijmhoest?

Bij een verkoudheid zwellen de slijmvliezen van de neus, keel en bijholten. Er wordt een overvloed aan slijm geproduceerd en dit gaat meestal gepaard met heel wat klachten.
Lees meer
Maman et son fils avec Syrop

Hoe werkt de natuurlijke Broncho 2 in 1 Hoestsiroop?

Dankzij de dubbele werking van zijn actieve natuurlijke ingrediënten, verlicht de hoestsiroop van Broncho 2 in 1 elke hoest bij verkoudheid:
Lees meer
hoest bij kinderen

Hoest bij kinderen

In tegenstelling tot volwassenen, worden kinderen veel vaker getroffen door een verkoudheid. Kleine kindjes hebben immers nog onvoldoende weerstand opgebouwd tegen de verschillende virussen.
Lees meer